Onze jaarlijkse fietstocht

Op 30 september 2023 was onze jaarlijkse fietstocht weer een feit en wat een gezellige dag was het. Met 22 fietsers en 4 begeleiders zijn we gisteren vertrokken voor 25km fietsplezier. En mooie tocht langs Prinsenhage, Mastbos, Rijsbergen, Vloeiweide om tenslotte bij camping Liesbosch. Ondertussen op zoek naar brievenbussen, borden, bloembakken die gevonden moesten worden bij de foto’s en een vragenlijst met mogelijke en onmogelijke vragen. En natuurlijk met koffie en thee op het terras van Restaurant Mastbos (nog even snel geregeld omdat er een babyshower bij Dennenlucht was voor 120p 😂), en een ijsje bij Alfons IJscreaties in Rijsbergen. De bbq was prima verzorgd door camping Liesbosch een gezellige afsluiting. En de winnaars gingen naar huis met een zonnig aandenken. Dank aan de organisatie, Rianne AckemaLiselot Visser & Stephanie Monden. Super gedaan meiden. Gelukkig hebben we de foto’s nog.